Filtrar cursos por...
Buscador libre...
Cursos > Cursos > oposiciones penitenciarias > Oposiciones Tecnics Especialistes Generalitat Catalunya, Grup Serveis Penitenciaris
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Oposiciones Tecnics Especialistes Generalitat Catalunya, Grup Serveis Penitenciaris

Tipo: Oposiciones | Modalidad: Presencial/Distancia | Precio: Consultar | oposiciones penitenciarias

Las Oposiciones a Tècnics Especialistes Generalitat Catalunya, Grup Serveis Penitenciaris son semipresenciales. Imprescindible tener la NACIONALIDAD ESPAÑOLA para poder cursar la oposición “EL CENTRO NO […]

CURSO NO DISPONIBLE ACTUALMENTE

Las Oposiciones a Tècnics Especialistes Generalitat Catalunya, Grup Serveis Penitenciaris son semipresenciales.


Imprescindible tener la NACIONALIDAD ESPAÑOLA para poder cursar la oposición
“EL CENTRO NO ADMITE SOLICITUDES DE MENORES DE 18 NI MAYORES DE 50 AÑOS”

Vols treballar a les institucions penitenciàries de Catalunya? Ara ho pots fer si superes les oposicions de tècnic especialista en serveis penitenciaris de la Generalitat de Catalunya. És una feina fixa que t’aportarà l’estabilitat laboral que tant necessites.

Vols una feina estable a Catalunya amb un sou de 1.700 €* mensuals aproximadament? Fes-te funcionari de presons!

Posem al teu abast els millors mitjans perquè aprovis aquestes oposicions: tutors personals, orientadors, temaris completament actualitzats, alertes de convocatòries, horaris flexibles… Ens adaptem a les teves necessitats i al teu ritme d’estudi. El nostre objectiu és que aconsegueixis la teva meta: un treball per a tota la vida, en el mínim temps possible. Estàs preparat?

*Font: Generalitat de Catalunya

    - Edad: 16/65     - Nacionalidad: E     - Nivel de estudios: Bachiller, técnico o equivalente.     - Nacionalitat espanyola, 16 anys i no superar edat jubilació forçosa     - Títol de Batxillerat, Tècnic o equivalent.     - Capacitat necessària per a l'exercici de les funcion de les places convocades     - No estar inhabilitat per a l'exercici de les funcions públiques ni separat mitjançant expedient disciplinari del servei de l'Administració Pública     - Els aspirants pel torn de promoció interna, a més dels requisits deuran ser funcionaris de la Generalitat de Catalunya Cos d'Auxiliars Tècnics, 2 anys d'antiguitat (o 5 anys i curs formació els que no tinguin titulació) i trobar-se en actiu     - Nivell de català B (amb certificat exempció de fer la prova de llengua catalana)
Temática: oposiciones penitenciarias. Etiquetas: Oposiciones instituciones penitenciarias. Tipo: Oposiciones. Modalidad: Presencial/Distancia. País: España. Estado: Cursos cerrados.

¿Quién lo imparte?

MasterD

MasterD

Centros en toda España
  • Buscar Curso

No se han encontrado cursos similares.