Filtrar cursos por...
Buscador libre...
Cursos > Cursos > cursos formacion > Curs d’Acces a la UOC i la Resta d’Universitats de Catalunya
VA:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Curs d’Acces a la UOC i la Resta d’Universitats de Catalunya

Tipo: Curso | Modalidad: Online | Precio: Consultar | cursos formacion

El Curs d’Accés a la UOC i la Resta d’Universitats de Catalunya es online. Amb la intenció d’afavorir l’accés a la UOC de les persones […]

CURSO NO DISPONIBLE ACTUALMENTE

El Curs d’Accés a la UOC i la Resta d’Universitats de Catalunya es online.

Amb la intenció d’afavorir l’accés a la UOC de les persones més grans de 25 anys, la Fundació per a la Universitat Oberta de Catalunya, amb el suport de la Fundació Enciclopèdia Catalana, ha impulsat el curs de preparació per a accedir tant als diferents estudis d’aquesta universitat, com de la resta d’universitats de Catalunya.

La finalitat bàsica d’aquesta oferta de formació és que les persones que segueixen el programa assoleixin uns coneixements que els permetin superar les proves d’accés i posteriorment integrar-se amb èxit en la comunitat universitària.

Garantia d’èxit
Aquells estudiants que, fent els exercicis d’avaluació continuada de totes les assignatures, amb una participació mínima del 75% tant de les assignatures comunes com de les específiques, i una qualificació de rendiment A, no superessin la prova d’accés corresponent a la seva convocatòria, poden tornar a matricular-se al curs d’accés gratuïtament.

Poden fer el curs d'accés per a més grans de 25 anys els estudiants que reuneixin els següents requisits: a) Tenir 25 anys abans de l’1 d’octubre de l’any en que es realitza la prova d’accés. b) No tenir superades les PAU. c) Haver pagat la matrícula corresponent.
El pla d'estudis s'estructura en atenció a les àrees en què s'organitza la prova d'accés posterior i, per tant, diferencia unes assignatures comunes a tots els estudis i unes altres específiques, segons l'opció triada, en funció dels estudis que es desitgin cursar. El curs d'accés ofereix als estudiants una assignatura addicional, Tècniques d'estudi. L'objectiu d'aquesta assignatura és proporcionar a l'estudiant les eines necessàries per facilitar l'aprenentatge tant de les assignatures pròpies del curs d'accés com de la carrera, assajant tècniques que els ajudaran a estudiar.
Temática: cursos formacion. Etiquetas: Curso accceso universidad y Curso formacion para adultos. Tipo: Curso. Modalidad: Online. País: España. Estado: Cursos cerrados.

¿Quién lo imparte?

EducaciOnline

EducaciOnline

Rambla de Catalunya, 38 3ª planta (08007 Barcelona) Barcelona Provincia: Barcelona. Localidad: Barcelona.
  • Buscar Curso

No se han encontrado cursos similares.